Всім привіт. Останнім часом дуже хвилююся за електричні гаджети в своєму домі. Все не перший раз чую, що у сусідів то телевізор згорить, то холодильник. Як цього запобігти? Підкажіть будь ласка.
Стабілізатори напруги у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться224-04-2023 15:49:10
Всім привіт. Останнім часом дуже хвилююся за електричні гаджети в своєму домі. Все не перший раз чую, що у сусідів то телевізор згорить, то холодильник. Як цього запобігти? Підкажіть будь ласка.
Як тільки почалися перебої з електричною енергією, я купив собі стабілізатор напруги. Зараз я не боюся перепадів напруги, або відключення світла зовсім. Цей гаджет захистить всю мою побутову техніку.
Поделиться324-04-2023 15:50:02
Дякую за відповідь. Я живу сама з дітьми, чоловіка немає, тому підказати мені нікому. Можете більш детально розповісти мені що це такий за гаджет і де його можна купити?
Поделиться424-04-2023 15:54:12
Дякую за відповідь. Я живу сама з дітьми, чоловіка немає, тому підказати мені нікому. Можете більш детально розповісти мені що це такий за гаджет і де його можна купити?
Свій стабілізатор напруги у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/stabilizatory-naprjazhenija/ я купував в інтернет-магазині Алло. Вибрав я ось таку модель стабілізатор напруги EnerGenie EG-AVR-E1000-01. Він підходить одразу до чотирьох приладів. Мені наприклад вистачає. Ціна десь в районі півтори тисячі гривень. Займає мало місця на підлозі і нікому не заважає. Зі своїми функціями справляється. Особливо раджу ставити такі прилади на холодильник та пральну машину.