Всем привет! Есть тут кто с кудряшками? Чем пользуетесь? Что-то не могу подобрать себе уход за волосами. Посоветуйте что-нибудь
Ищу уход за вьющимися волосами?
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться206-03-2023 22:52:16
У меня для волос серия от компании Barex Это итальянский бренд, продается только через официального представителя в РФ. Попробуйте, у меня шампунь, кондиционер, маска и мусс. Волосы мягкие, легко расчесываются и укладываются. Посоветовала мне парикмахер, теперь пользуюсь только этими средствами. Стоит чуть дороже чем в магазине обычные средства, но зато какие волосы шикарные
Отредактировано Vika-tyt (06-03-2023 22:53:18)
Поделиться312-06-2023 13:33:48
Який краще придбати бальзам для волосся?
Поделиться412-06-2023 13:34:34
Я раджу тут роздивитися бальзами для волосся https://prokrasa.com.ua/ua/catalog/balzamy-dlya-volos/ вони допомагають розчісувати волосся і зменшити пошкодження під час процесу розчісування. Вони роблять волосся більш м'якими і гладкими, сприяючи легшому розплутуванню вузлів і заплутань. Це особливо важливо для тих, у кого волосся схильне до заплутування або має високий рівень пошкодження.
Поделиться517-06-2023 16:42:27
Спасибо! Как раз ищу, где купить качественные средства для волос.
Поделиться617-06-2023 16:44:08
Можу вам порадити розглянути асортименти косметики для волосся в магазині Brazil-prof.com Я завжди купую там шампуні та догляд для волосся, тому з даним магазином вже давно знайома. Мені дуже подобається цей магазин за відмінну якість товарів та гідні ціни. Тому всім раджу звернути увагу на цей магазин, бо це просто знахідка чудової косметики за добрими цінами.