Дорогою додому забіг у кілька квіткових магазинів, але так і не зміг знайти гарних троянд. Хлопці може ви мені підкажіть, де у Львові можна купити свіжі красиві троянди? Чекатиму порад.
Де у Львові можна купити свіжі красиві троянди?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться214-07-2022 21:25:24
Я ось тільки вчора купував квіти на привокзальному ринку, там тільки дві жінки сидять, найімовірніше лише до обіду. Тож раджу завтра з'їздити на привокзальний ринок, можливо, їх застанете. У них шикарні домашні троянди.
Поделиться314-07-2022 21:26:15
Дякуємо за підказку, просто через пару днів у бабусі день народження вона просто обожнює троянди. Тепер найголовніше завтра не забути і заїхати на привокзальний ринок, сподіваюся знайду швидко цих жінок.
Поделиться414-07-2022 21:27:50
Дорогою додому забіг у кілька квіткових магазинів, але так і не зміг знайти гарних троянд. Хлопці може ви мені підкажіть, де у Львові можна купити свіжі красиві троянди? Чекатиму порад.
Можна обійтися без будь-яких ринків та магазинів, допустимо замовити квіти на цьому сайті https://kvitna.ua/ дружині покупал троянди два дні тому. Їздити по букет мені не довелося, кур'єр доставив їх додому, так як у мене немає свого автомобіля це дуже зручно. Ось букет стоїть вже 3 добу, виглядає поки що він гідно, правда дружина вичитала якийсь лайфхак і щось підсипала воду, мов каже так місяц можуть простояти.
Також крім троянд на сайті ви знайдете багато інших кольорів, є приклади букетів, номери телефонів та адрес магазину знайдете на головній сторінці.
Поделиться512-09-2022 10:45:59
Ну купити квіти можна й просто на вулиці